75 76 32 22

 salg@hhmetal.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Pladelaserskæring

PladelaserskæringNår det gælder pladebearbejdning og pladelaserskæring, så råder vi over såvel moderne produktionsanlæg som mange års erfaring. Vi arbejder både med Fiber og Co2 laserskæremaskiner og vi kan skære i alle gængse materialer.

Høj præcision

Laserskæring af plade sikrer en høj grad af præcision og samtidig er pladelaserskæring en effektiv proces, hvor emnet ikke skal flyttes mellem maskiner og selve skæreprocessen er berøringsfri. Snittet er rent og giver lige kanter og efterlader materialet med minimal varmepåvirkning. Derfor er pladelaseren ofte den foretrukne når plademateriale skal neddeles.

På samme måde som med rørlaserskæring giver pladelaserskæring mulighed for at ordne flere discipliner i en arbejdsgang og er derfor tit en meget effektiv bearbejdningsmetode der kan erstatte flamme -og plasmaskæring. 

Highpower fiber er vejen frem. 

Vi arbejder med fiberlaser teknologi på vore maskiner, som er langt mere effektiv og miljøvenlig i forhold til de ældre Co2 lasere. Fiberlaseren er også væsentligt hurtigere. Tilsvarende er vores maskiner udstyret med pallevekslere der kan automatisere materiale- og emnetransport i maskinen. Det er alt sammen med til at gøre skæreprocessen mere effektiv og navnligt billigere. 

Vi kan skære plader og bukke dem efterfølgende

Som en naturlig del af pladebearbejdning tilbyder vi kantbukning og prægning på vores moderne kantpresser, samt efterbearbejdning m.v. 

Se mere her

Vi råder følgende maskiner:

Eagle iNspire 8 Kw. Med Cranemaster
3000 x 1500 mm

Trumpf Co2 laser 4 Kw
3000 x 1500 mm

2 mm 304 rustfast emne

Video

1 mm 304 rustfast

3 mm 304 rustfast

4 mm Domex 240

5 mm 304 rustfast

Hvad kan vi skære for dig?

Vi skærer i materialerne stål, rustfrit, aluminium, kobber og messing.

Kontakt os og få et konkret tilbud på din næste laserskæringsopgave.

.

Messing

-

Rustfast stål

-

Aluminium

-

Stål

-

Kobber

-

Finish er en stor del af vores arbejde 

I alle vores afdelinger tilbyder vi offline finish på emner så som vibrationsafgratning, polering, slibning og skæring af gevind, herunder Flow Drill i tynde godstykkelser. 

Se mere her

  75 76 32 22
   Salg@hhmetal.dk

Vi er altid i nærheden

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på pladelaserskæring
er du velkommen til at kontakt os på telefon eller mail.

Hop til:

Kontaktpersoner

Rørlaserskæring

Pladelaserskæring

Kantpres