Om os

Tekniske kompetencer

Vores spidskompetencer er rør- og plade bearbejdning. Vi agerer som ordreproducerende underleverandør og har ingen egenproduktion.  Vi tilpasser os din værdikæde og er behjælpelige som fleksibel underleverandør med en stor erfaring og et relativt skarpt fokus på udelukkende laserskæring og beslægtede efterbehandlinger. 

Vores medarbejdere er det største aktiv

Vores store erfaring kommer fra vores medarbejdere, der alle er drevne i deres discipliner. Vi har sans for det komplicerede og rådgiver gerne i forbindelse med produktudvikling for efterfølgende produktion. Tag os gerne med på råd tidligt i processen, vi kan ofte se muligheder, der uden vores erfaring, ville være skjult.

Vi tror på ordentlighed og langvarige partnerskaber

Vi ved fra erfaring og særligt de mange kunder der sætter pris på vores kunnen,  at samarbejdet og en ordentlig holdning til  arbejdet er enormt vigtigt.  Vi er bevidste om vores ansvar som underleverandør og skønner på det gode samarbejde der opstår, ligesom vores erfaring gør at vi hurtigt kan indgå i nye kunderelationer, med indsigt og forståelse for opgaven. 

Har du en opgave, du vil tale med os om?

Vores rørlaser og pladelaser står klar og vi er altid klar til en uforpligtende snak og fremtidige opgaver og ser frem til at høre fra dig. 

Vi har det hele samlet under ét tag i Danmark

Vi bor centralt i Jylland med 10 minutters kørsel fra E45 og betjener kunder i hele norden. Vores centrale placering giver let adgang til infrastruktur og sikrer en smidig gang i både vare ind- og udlevering. 

Teknologi og produktionsapparat

Det har altid været vigtig for os at være på forkant med den tekniske udvikling både på maskin- og medarbejder siden. Vi opgraderer løbende vores maskinpark og benytter moderne software, så vi altid er i stand til at møde dig med de bedste forudsætninger. Vi tilbyder en moderne maskinpark af  rørlasere, kantpressere og pladelasere. 

om os - HH Metal og Roer - IMG 6976 1 - Om os