75 76 32 22

 salg@hhmetal.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Slibning, Afgratning & polering

Vi sliber, afgrater og polerer emner efter behov. VI ser det som en naturlig del af vores arbejde og det er vigtigt for at levere en flot finish til vores kunder.

Er der behov for at emner slibes er vi i stand til at tilbyde forskellige løsninger alt efter dit behov. 

Typisk slibes overflader på laserskårne emner hvis disse skal bruges synligt, da visse pladematerialer ofte har små ridser fra håndtering og fremstilling. 

Vi tilbyder ligeledes slibning og polering af kanter i de fleste typer emner, ligesom en god gammeldags fil kan findes her.

Vibrationsafgratning

Processen foregår ved at emnet nedsænkes i et vibrationskar fyldt med typisk keramiske slibesten, der ved hjælp af vibrationerne polerer og fjerner grater, ridser mv.

Finish er uhyre vigtig for både os og vores kunder

Kvalitetsbearbejdning hænger unægtelig sammen med finish og selvom både rørlaser og pladelaser leverer en uovertruffen skærekvalitet er der stadig steder, hvor vores medarbejderes hænder og øjne er overlegne. 

Materialer

Messing

-

Rustfast stål

-

Aluminium

-

Stål

-

Kobber

-

  75 76 32 22
   Salg@hhmetal.dk

 

Vi er altid i nærheden

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på kantpres eller laserskæring 
er du velkommen til at kontakt os på telefon eller mail.

Hop til:

Kontaktpersoner

Rørlaserskæring
Pladelaserskæring
Kantpress