75 76 32 22

 salg@hhmetal.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring

 

Vi er eksperter i rørlaserskæring, vi har mange års erfaring og en omfattende maskinpark, der giver et utal af emnemuligheder samt mulighed for at klare flere opgave i én proces.

Flexibel bearbejdning

En rørlaser giver mulighed for at løse flere opgaver samtidig, og kan derfor være et godt alternativ til fx. savning, boring, fræsning og drejning da en eller flere discipliner kan udføres i samme proces og derfor kan være med til at mindske håndtering og opstilling. 

Vores 3D rørlaser giver endnu flere muligheder som fx. smigsnit og skærpede kanter forud for svejsning eller undersænkning af huller og samle tapper der kan lette en efterfølgende montage.

3D Rørlaser med Active Scan

Vi tilbyder endnu større præcision i skæreprocessen på vores rørlaser med ActiveScan, der som navnet antyder,  scanner materialet løbende og instruerer maskinen i  at kompensere i forhold til de unøjagtigheder, der altid er i råmaterialet. 

100% sprøjtfrie emner

Vores rørlaser giver mulighed for sprøjtfri bearbejdning af rustfaste runde rør særligt beregnet til industrien omkring fødevarer og levnedsmidler. Processen sker ved , at en lanse indføres på bagsiden af materialet under skæring og denne opsuger gnister og sprøjt. 

Undersænkning af huller

Rørlaserskæring giver mulighed for at fremstille forsænkede huller i én arbejdsgang. Undersænkning kan udføres på alle typer huller.

Skærpning og affasning

Emner kan skærpes eller affases, hvilket afhjælper ellers typisk manuelt arbejde. Emnernes tolerancer er høje og således kan maskinelle efterprocesser klares uden problemer, fx. robotsvejsninger mv.

Rustfrit emne med skærpede ender
Rustfrit emne med skærpede ender

Materialer

Rustfast stål

 

Aluminium

 

Stål

 

Materialedimensioner

  • Min ø 8 mm
  • Max ø 220 mm  - max L 6500mm 
  • Max ø 406mm - max L 3000mm

Finish er en stor del af vores arbejde 

I alle vores afdelinger tilbyder vi offline finish på emner så som vibrationsafgratning, polering, slibning og slåning af gevind, herunder Flowdrill i tynde godstykkelser.

Se mere her 

  75 76 32 22
   Salg@hhmetal.dk

Vi er altid i nærheden

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på 3D rørlaserskæring
er du velkommen til at kontakt os på telefon eller mail.

Hop til:
Kontaktpersoner

Rørlaserskæring
Pladelaserskæring
Kantpres