Pladelaserskæring

Når det gælder pladebearbejdning og pladelaserskæring, så råder vi over såvel moderne produktionsanlæg som mange års erfaring. Vi arbejder både med Fiber og Co2 laserskæremaskiner og vi kan skære i alle gængse materialer.

Vil du vide mere om pladelaserskæring? Vi er her for at hjælpe dig.

Tlf: +45 75 76 32 22
salg@hhmetal.dk

Høj præcision

Laserskæring af plade sikrer en høj grad af præcision og samtidig er pladelaserskæring en effektiv proces, hvor emnet ikke skal flyttes mellem maskiner og selve skæreprocessen er berøringsfri. Snittet er rent og giver lige kanter og efterlader materialet med minimal varmepåvirkning. Derfor er pladelaseren ofte den foretrukne når plademateriale skal neddeles.

På samme måde som med rørlaserskæring giver pladelaserskæring mulighed for at ordne flere discipliner i en arbejdsgang og er derfor tit en meget effektiv bearbejdningsmetode der kan erstatte flamme -og plasmaskæring.

Highpower fiber er vejen frem. 

Vi arbejder med fiberlaser teknologi på vore maskiner, som er langt mere effektiv og miljøvenlig i forhold til de ældre Co2 lasere. Fiberlaseren er også væsentligt hurtigere. Tilsvarende er vores maskiner udstyret med pallevekslere der kan automatisere materiale- og emnetransport i maskinen. Det er alt sammen med til at gøre skæreprocessen mere effektiv og navnligt billigere.

Vi kan skære plader og bukke dem efterfølgende

Som en naturlig del af pladebearbejdning tilbyder vi kantbukning og prægning på vores moderne kantpresser, samt efterbearbejdning m.v.

Se mere her

Vi råder følgende maskiner:

Eagle iNspire 8 Kw. Med Cranemaster
3000 x 1500 mm

Trumpf Co2 laser 4 Kw
3000 x 1500 mm

1 mm 304 rustfast emne
2 mm 304 rustfast emne
3 mm 304 rustfast emne
4 mm Domex 240
5 mm 304 rustfast

Hvad kan vi skære for dig?

Vi skærer i materialerne stål, rustfrit, aluminium, kobber og messing.

Kontakt os og få et konkret tilbud på din næste laserskæringsopgave.

Materialer

Messing

Rustfast stål

Aluminium

Stål

Kobber