75 76 32 22

 salg@hhmetal.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kantpres

Kantpresning rummer mange muligheder som produktionsmetode og anvendes til bukning og presning af metalplader. Vi udfører ofte prægning og buk som følgeproces til pladelaserskæring.

E-brake 160T ultra

  • 160 ton
  • Fuld elektrisk drev
  • Mere miljøvenlig
  • Ingen hydraulik
  • 3060mm bukkelængde

Buk af små og store emner

Hos HH Metal & Rør arbejder vi med CNC-styret kantpresning. Det sikrer en højere grad af præcision ved placering af såvel metalplade som værktøj.

Kantpresning er den foretrukne metode til håndtering af bukkeopgaver, når der er tale om mindre og mellemstore serier. Ved bukning af store emner er kantpresning også det mest oplagte, og ofte den eneste løsning.

El er godt for (arbejds) miljøet

Vores presser er 100% elektrisk og fraværet af hydraulik udvikler lagt mindre varme og støj.  Samtidig bruger maskinen meget mindre energi set i forhold til traditionelle kantpresseere, som er godt for både miljø og økonomi. Hastigheden på elektriske kantpressere er hurtigere i forhold til hydrauliske kantpressere.  

 

 

 

 

Kantpres sammen med laserskæring & Flow Drill

Vi kan laserskære plademateriale og derefter bukke emnet og  på den måde ofte leverer færdige emner uden behov for ydderligere efterbehandling. 

Finish er en stor del af vores arbejde 

I alle vores afdelinger tilbyder vi offline finish på emner så som vibrationsafgratning, polering, slibning og skæring af gevind, herunder Flow Drill i tynde godstykkelser. 

Se mere her

Materialer

Messing

-

Rustfast stål

-

Aluminium

-

Stål

-

Kobber

-

  75 76 32 22
   Salg@hhmetal.dk

 

Vi er altid i nærheden

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på kantpres eller laserskæring 
er du velkommen til at kontakt os på telefon eller mail.

Hop til:

Kontaktpersoner

Rørlaserskæring
Pladelaserskæring
Kantpress